torsdag 23 april 2009

Det drar ihop sig.....

Tänkte för en gångs skull skriva om nåt annat än vår 39:a och expressegling.
Ni som läser antar jag även följer Ocean Racet och nu är det ruskigt spännande igen på den 6:e etappen för Ericsson 4 håller på att segla om Tele Blue i täten.
TBlå som för bara några dagar sen höll en ledning på över 100 distans till dom förföljande båtarna, att dom skulle bli ikappseglade och kanske snart även omseglade och ifrånåkta av det internationella gänget på E4 som det ser ut som kunde nog inte Mr Bekking tänka sig.
I skrivande stund är E4´n 6 distans bakom TBlå men dom är jämsides om man kollar grafiken på http://volvooceanrace.geovoile.com/ och alla jagar in i ett massivt lågtryck som ser ut att bära för gennaker ända upp till mål i Boston så vi väntar på en spännande avslutning som säkert kan ge ett nytt 24 timmars rekord om dom träffar rätt.
Ericsson båtarna ligger 2:a och 3:a just nu och efter dom är PUMA på 4:e plats och sen är dom andra 3 längre bak och avhängda som det ser ut.

Spännande så det förslår det här.
Följ racet på http://www.volvooceanrace.org/ där dom uppdaterar var 3:e timme ända tills det börjar närma sig mål då dom brukar uppdatera en gång i timmen.

Önskar att man kunde vara på plats och plåta uppe i marstrand i sommar och se på nära håll.

Inga kommentarer: