onsdag 15 april 2009

En göteborgsrunda såhär en onsdag

Tidigt imorse så ringde klockan och det var dags att gå upp, tidigare än vanligt ;)
Men det gjorde inget alls för dagen var ägnad åt segelsnack och annat viktigt för jag skulle ut och åka i North Sails danska segelbuss med tvåskrovsfantomen Martin Strandberg som är säljare på North i köpenhamn.
Jäkligt skoj att köra en runda, martin hade bestämt med en kund på vägen som hade lite segelmeck som han önskade få klart och det fixade Patrik Erlandsson på loftet uppe i götet medans vi väntade.
Vi hade även en del segel med upp och vi hämtade en del segel till kunder söderut.
Nu var ju enda fadäsen att mitt krysställ inte fanns på plats men kanske kanske dom är där på måndag och då är det snart här nere.
Jag hade lite ärenden på vägen hem i billdal hos Trendmark så vi stannade till där och fixade lite, bl.a min musto race gore tex som skulle bytas och så fixa jag ett par stövlar som passade nu.
Dom satt som en smäck på fötterna här hemma, har testat dom en timme nu !
Resultatet är klart godkänt !
Fick med ett nytt supermedel från Holmenkol oxå att spraya på block och ställen där saker löper, typ mastliket och blocken där fallen hissas.Tack Björn !
Kan faktiskt varmt rekomendera Holmenkol´s produkter efter att ha testat flera av dom som Textileproof+aktive,LUBEnSPEED,Sportpolish och AquaSpeed.
Verkligen lättjobbade prylar.
Hälsade även på hos Jonny på Liros Ropes och snackade snören som dom är mästare på där och dom hade kontoret i samma byggnad som Trendmark.
Väntar ännu på mina snören men dom kommer förhoppningsvis i veckan då dom ska vara skickade från Liros nu så det ska bli nice och byta fallen innan på mastningen.


Inga kommentarer: