onsdag 18 november 2009

Skeppar´n opererad och båten på landFasen nu börjar seglarabstinensen komma smygande ju, synd att man inte kan göra nåt åt den just nu bara.


Fick plockat ut lite skräp i höger fotled i fredags, just det fredagen den 13:e till o med.
På bilden ovan så ser ni anledningen till operationen som doktorn nu fick plocka bort lösa ben och broskbitar i högerfoten.
Jag vrickade den grymt svårt på gran canaria 2007 i mars och har haft strul till o från sedan dess.
Dock så sa doktor Nyqvist att det hade gått lysande när jag vaknade efter operationen och han hoppades och trodde att jag skulle bli helt smärtfri inom ett par 3 veckor.
I våras när jag sköt upp samma operation så fick jag besked på att det kunde ta ett par månader att bli bra i foten så då boka vi om tiden tills efter seglingssäsongen.


Läste på facebook att fördäckar´n Martin Krite skulle ut och segla nån flytetyg till frankrike imorrn och jag ska väl ärligt säga att jag är inte avis faktiskt även om jag är grymt seglarsugen!
Ute nu blåser det nämligen 20+ m/sek imellanåt men det ska nog lugna sig inatt igen.
Hoppas bara att båten står bra på parkeringen nere i limhamn och inte blåser omkull :)
Men jag läste å andra sidan om att dom skulle sälja nya båtar 3/4 dels klara på finessa för 175 k inkl. moms så det hade man ju kunnat hoppa på annars ;)
Det är gott om cash men satan så skoj det hade varit och byggt färdigt en ny skuta till våren.Vi behöver ju ett par gastar till ombord i vår/sommar och om någon e sugen och slå till så säljer vi 39:an och bygger nytt istället vettja !


Vad säger du Mange ?Nä detta var allt från skeppar´n Matte ikväll så nu ska jag se mig om efter lite seglarporr på youtube och önska att det vore en kväll i maj nu istället och det var 22 grader varmt ute :)

8 kommentarer:

magnus a sa...

javisst om kan hade haft stålar:-)så hade det gått...som sagt,man får inte ta lån om man er vikarie på jobb:-(

www.swe39.com sa...

Åfan...se till att impa på norrbaggarna och ordna fast ;)

Satan vad det stormar här nere nu, hoppas inte någon båt eller vår för den delen välter i limhamn.

mange sa...

jag stannar her tills jag hittar nått fast eller om jag får fast her...før her trivs jag..glider runt med truck å hamtar reservdelar:-)...okej hoppas inget har hent med båten eller nåpgon annans??så du ska bli bra i foten??då kan du hanga med till trysil??i feb-mars??med pappa å mig å kanske nina å matte:-)

www.swe39.com sa...

Trysil låter inte fel, får se om det går ekonomiskt ;)

www.swe39.com sa...

Och båten stod kvar efter blåsten sa farsan ;)
Några katamaraner hade blåst iväg och blitt skadade bara.

mange sa...

trysil behøver inte bli så dyrt;-) kan åka upp fredag-søndag...det tar ca.2,5 tim från oss:-)så man kan åka på morgonen...okej blåste det så mycket??her har vi inte merkt av blåsten....

www.swe39.com sa...

Det var vindbyar imellanåt på 35 m/sek :)

Nånstans på danska sidan hade det varit över 40+ :(

mange sa...

oj oj det var mycket...tur inget hende med båten då...